GETUIGENISSEN

GETUIGENISSEN

De warmte in ieder van ons die ons samenbracht rond het krachtige, felle, lichtende vuur en daardoor oneindig werd versterkt gaf ons een immens gevoel van verbinding, blijheid en vrijheid. Zoooo deugddoend.

Marina Danckaert

Met warme gevoelens denk ik terug aan die koude november dag in 2022. Dat prachtige Verbindend mega-Vuur verwarmde ons, maar vooral ook de openhartige warme sfeer tussen gelijkgestemden. Ik ben er weer bij dit jaar!

Dolf Van Wijk

Het verbindend en verwarmend vuur was heel fijn, leuke kerstmarkt met waardevolle standhouders allemaal zorgvuldig uitgekozen. Fijne gelijkgestemden, mooie vuurspektakels, heerlijke catering en muziek. Een niet te missen event! 🫶🏼 Wij komen terug 💥

Cari Vdf Batta

Het evenement was heel verwarmend op een koude herfstdag. We hebben vooral genoten van de leuke verkoopsstandjes en mooie contacten die we gemaakt hebben met warme mensen. Het vuur was magisch en de vuurmensen hebben voor een leuke sfeer gezorgd. Als afsluiter nog even kunnen opwarmen met de beats van de dj bij het podium. Ik kom zeker terug.

Annouschka Bauwens

De positieve energie die er heerste voelde fantastisch aan. Die was te voelen aan het magische vuur, aan al die warme glimlachen van zoveel mooie mensen, aan de inspirerende verkoopsstandjes,… en het feestje met Dj Fatia was ook de máx. Dansen dansen dansen, zoveel energie, mijn batterijen zatern terug stampvol🥳😊

Rebecca Bossaer

Ik kijk uit naar ALL HEARTS ON FIRE omdat je er gelijkgezinden ontmoet, met wie je onmiddellijk hartverwarmende gesprekken kan hebben over de belangrijke dingen van het leven. Het is het knuffelvuur, een mentale boost om in een ‘veilige’ omgeving voluit te spreken zonder filter, nieuwe mensen te leren kennen, en natuurlijk ook gewoon plezier te maken, een glas te drinken of een dansje te placeren. Verbindend vuur verwarmt je hart.

Dirk Theuns

Ik vond ‘Verbindend Vuur’ 2022 inspirerend. Zoveel mensen samenbrengen rond een oeroud gegeven, nl. een groot kampvuur, dat heeft iets onvergetelijks. Daarbij leuke stand jes en gelegenheden om samen een glas te drinken én…met nog leuke sprekers ook. De moeite!

Vincent Vandeputte

Met de vele leuke sprekers en prachtig vuur, de juiste mensen en de leuke sfeer, is het zeker een evenement om niet te vergeten. Een hartverwarmende en unieke ervaring.

Stéphanie Fransoo

JOIN THE FLAME

Koop Jouw Tickets Hier