Over ons

Wie zijn wij?

ALL HEARTS ON FIRE wordt georganiseerd door de bevlogen en hartgedragen vzw AHO! (All Hearts Open). Wij vertrekken vanuit inclusiviteit, authenticiteit en generositeit, en streven ernaar om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen aan dit bijzondere evenement; meteen ook de reden waarom we het financieel zo laagdrempelig mogelijk maken.

Met een unieke benadering rond het element vuur willen we een buitengewone ervaring creëren die in België nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Onze missie gaat verder dan alleen het verbinden van harten. We willen daadwerkelijk inspireren en onze aanwezigen helpen bij het ontdekken van hun eigen innerlijke vuur. AHO! wil een drijvende kracht en katalysator zijn voor positieve verandering, want wij geloven dat ieder individu, zonder uitzondering, een essentiële rol speelt in deze transformatie.

Waarom dit event?

We leven in een wereld waarin we, ondanks de voortdurende digitale verbondenheid en de aanwezigheid van sociale media, steeds verder verwijderd raken van onszelf en van elkaar. Onze samenleving lijkt heel erg gefragmenteerd en het gevoel van eenzaamheid en isolement neemt toe.

Toch is er ook een positieve verandering gaande. We staan op de drempel van een nieuw tijdperk, waarin alle mensen in de wereld een unieke kans krijgen om hun hart open te stellen, tot bloei te komen en authentieke verbinding te maken met elkaar.

Met ALL HEARTS ON FIRE, een uniek evenement dat draait om het element vuur, willen we meewerken aan die positieve verandering en een antwoord bieden op de eenzaamheid waar zoveel personen vandaag mee worden geconfronteerd. We willen mensen samenbrengen in een hartgedragen verbinding, niet alleen om te herbronnen, maar ook om elkaar op een sociale, educatieve en entertainende manier te inspireren.

Dit evenement is ook een uitnodiging om de vonk in jezelf te (her)ontdekken en die vlam te delen met anderen. Het is een moment waarop we ons laten inspireren door elkaars verhalen, talenten en passies. Het is een gelegenheid om te voelen dat we deel uitmaken van iets groters, om onze authentieke zelf te omarmen en te connecteren met gelijkgestemde mensen.

ALL HEARTS ON FIRE is niet zomaar een evenement. We streven naar een transformerende ervaring die harten raakt en uitnodigt om op een dieper niveau te verbinden. Het is een oproep om samen te komen en te ontdekken wat er gebeurt wanneer al onze harten in vuur en vlam staan.

Sluit je bij ons aan, open jouw hart en join the flame. Laten we samen spetterende vonken van authentieke inspiratie creëren.

Ons enthousiaste kernteam

Een gepassioneerd en gedreven team staat aan de basis van de organisatie van ALL HEARTS ON FIRE. Maandenlang hebben zij met volle overgave gewerkt aan dit unieke evenement, gedreven door een diepgeworteld geloof in positieve verandering. Eén voor één proberen we met vurig enthousiasme een onvergetelijke ervaring voor jullie neer te zetten.

JOIN THE FLAME

Koop Jouw Tickets Hier